Om oss

En erfaren advokatbyrå som sätter klienten i centrum

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå som alltid sätter våra klienter i första rummet. Vår stora fördel är att vi alltid ser möjligheter där andra ser problem. Detta gör att vi alltid kan hjälpa våra klienter att göra bättre affärer. En annan fördel med att anlita oss är att vi själva också är entreprenörer och att vi genom detta också har en högre förståelse för vad du vill uppnå: anlitar du oss så gör du det med en trygghet i att vi kommer att skapa de absolut bästa juridiska förutsättningarna utifrån de planer, visioner och drömmar du har.

Vi ser ett långsiktigt samarbete som ett givet mål med alla våra klienter. Idag samarbetar vi med och anlitas av både större svenska företag och organisationer. Många av dessa är återkommande och vill - liksom vi - bygga upp en stark relation för framtiden. Vi växer och vi gör det tillsammans med våra klienter.Internationell bredd

Vi lever i en internationell värld där språket är viktigt. I vårt kunniga team talas både svenska, franska, ryska och engelska och vi har ett väl utvecklat nätverk av advokatbyråer utomlands som vi samarbetar med. Det är en stor fördel för dig som vill ge dig ut på den globala planen med din affärsverksamhet: vi vet vad som krävs och vilka lagar och regler som gäller.

Världen förändras och vi ligger alltid i framkant gällande detta. Vi vill alltid kunna möta klientens behov av rådgivning - oavsett hur tiderna ser ut. Målet är att alltid vara relevant och att alltid vara en advokatbyrå som rör sig i takt med tiden. Vi står aldrig stilla och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla oss själva.

Varje klient är unik, har unika behov och behöver också i och med detta en skräddarsydd rådgivning. Detta sker först efter att vi satt oss in i miljön och vardagen hos varje enskild klient - vi skaffar oss en förståelse för just dina utmaningar och vi tar reda på vilka drivkrafter som för dig framåt. Ett tätt samarbete ger det bästa resultatet - oavsett vad det handlar om för utmaningar.

Vi vill blanda det klassiskt feminina med det klassiska maskulina. Hos oss finns ett varmt omhändertagande, en värme och en känsla för de små detaljerna som gör skillnad. Detta blandas med beslutsamhet, styrka och snabbhet då situationen kräver. Välkommen till oss.

Boka in kostnadsfri rådgivning!